TAG MED BO PÅ PROTEST-PICNIC MOD RING 5 SYD

Protest-Picnic mod Ring 5 Syd med Bo Nygaard Larsen

Der er hverken behov eller belæg for Ring 5 Syd. Det har Bo Nygaard Larsen, byrådsmedlem i Solrød og folketingskandidat for Radikale, sagt igen og igen. På onsdag, den 22. maj, kl. 18.00 vil han så sige det nok engang, når han inviterer på Protest-Picnic. Turen går fra Jersie Landsby til Toftegårdsvej, der ligger midt i transportkorridoren. »Der er behov for hele tiden at sige fra over for Ring 5 Syd. Den bringer intet godt med sig. Tværtimod ødelægger den vores natur og klima, gør flere tusinde borgere bekymrede og bruger penge, der ville være bedre brugt på at styrke den kollektive trafik,« siger Bo Nygaard Larsen. Han glæder sig over, at mange bakker op om at sige nej til den nye motorvej.

»Folkene bag Nej til Ring 5 Syd har gjort det fantastisk, og de fortjener al den opmærksomhed, de kan få. Uden dem var vi ikke kommet så langt med protesterne, som vi er. Men vi har brug for endnu flere, og og som et beskedent bidrag afholder jeg denne Protest-Picnic,« siger Bo Nygaard Larsen.

Turen afgår fra hans bopæl, Søndre Byvej 23 i Jersie Landsby. Blot 200 meter derfra begynder transportkorridoren.

»Det er jo virkelig frygteligt, hvordan Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti vil smadre en så unik natur og et historisk landsbymiljø. For det er jo ikke kun Jersie, der bliver ramt. Det gælder en lang række byer, der ligger på kanten af korridoren. Det skal vi stoppe,« siger Bo Nygaard Larsen. Der er tale om et ganske uformelt arrangement. Midtvejs vil blandt andre Bo Nygaard Larsen holde korte taler. Der vil blive serveret lidt kage, en øl eller en vand – men tag selv drikkevarer med for en sikkerheds skyld.

»Jeg håber at se mange på tværs af partierne til denne Protest-Picnic. Sagen fortjener, at vi står sammen,« siger Bo Nygaard Larsen. Hele arrangementet forventes af tage maksimalt to timer.


TIDLIGERE NYHEDER