STØT MIN VALGKAMPAGNE VIA MOBILEPAY 158824

Senest den 17. juni skal der afholdes folketingsvalg. Radikale Venstre i Greve-Solrød har valgt mig som deres spidskandidat. Det er jeg taknemmelig for og ydmyg overfor, og jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at markere de radikale mærkesager.

Mit gennemgående slogan er 'Hverdagen skal bare fungere'. Det gælder på alle parametre, men jeg vil særligt have fokus på uddannelse, klima og integration.

En valgkamp er imidlertid ikke billig, og med et beskedent budget har jeg brug for din støtte. Med dette opslag begynder jeg en kampagne om at støtte mig med en valgplakat til 25 kroner, men ethvert beløb er velkomment. Beløbet kan indbetales via MobilePay på 158824 eller via en overførsel til Reg 2360 Kontonr 2551 409 379. Du er også velkommen til at blive en del af mit kampagnehold. Allerede nu er der en god håndfuld personer, der på hver deres måde bakker op om min kampagne. Kontakt mig eller min kampagnechef Valdemar Klingen for yderligere oplysninger.

Tak for din støtte.


TIDLIGERE NYHEDER