BJARNE SOMMER: BO ER EN STÆRK, LOKAL KANDIDAT

Han har det godt med at være i øjenhøjde og fortælle, hvad han brænder for politisk. Det er en af grundene til, at medlemmerne af Radikale Venstre i Greve-Solrød har valgt Bo Nygaard Larsen, Jersie, som deres nye spidskandidat til det kommende folketingsvalg. Han afløser den hidtige kandidat, Jeppe Trolle, Viby, der er nummer to på listen. Og sammen er de klar til valgkampen. »Jeg er meget beæret over den tillid, som et massivt flertal af medlemmerne har vist mig. Nu glæder jeg mig til at komme ud på gader, stræder og stationer for at fortælle om den radikale sag,« siger Bo Nygaard Larsen. Han er 49 år, gift, har fire børn og bor i Jersie Landsby. Ved efterårets kommunalvalg var han spidskandidat for De Radikale i Solrød, og her lykkedes det at vinde partiets første mandat i 39 år. »Det var en stor holdindsats, der gjorde udfaldet. Og det fortæller, at vi vi både kan holde sammen, og at der er basis for en radikal stemme lokalt. Den optimisme, vi havde ved valget til byrådet, vil vi udbygge i den kommende valgkamp,« siger Bo Nygaard Larsen. Ros fra formanden. Også formanden for Radikale Venstre i Greve-Solrød, Bjarne Sommer, ser frem til den kommende valgkamp. »Bo er en stærk kandidat, der har bevist, at han kan trænge igennem med den radikale politik. Det er nødvendigt, hvis vi skal gøre vælgerne det klart, at der er behov for at trække Danmark i en anden retning,« siger Bjarne Sommer.

Bo Nygaard Larsen går blandt andet til valg på et bedre klima, en anstændig tone i flygtningedebatten mere uddannelse og kultur.

»Som radikal er jeg optaget af, at vi alle får en god uddannelse. Det begynder i folke- eller privatskolen, og det fortsætter på de videregående uddannelser eller på erhvervsuddannelserne. Med en veluddannet befolkning på alle niveauer sikrer vi os den viden, som skal finansiere den fremtidige velfærd,« siger Bo Nygaard Larsen, der også har et kig ud i verden mod EU, NATO og FN.

»Jeg ser mig selv som en solrødder, en europæer og en verdensborger. For mig hænger vi sammen med resten af verden, og derfor skal vi styrke relationerne i EU, NATO og FN. Ellers kommer vi til at lukke os om os selv, og det gavner ingen. En stemme på Radikale er en stemme på det lokale og det globale,« siger Bo Nygaard Larsen.


TIDLIGERE NYHEDER