FÅ EN LATTE OG HÆNG EN RADIKAL VALGPLAKAT OP

Har du en time eller to til overs på lørdag og har du lyst til at give en hånd med i den radikale valgkamp, så giver vi en latte, rødvin og en bid mad. Sådan lyder budskabet fra Bo Nygaard Larsen, der er byrådsmedlem og spidskandidat for Radikale Venstre i Solrød.

Lørdag den 28. oktober kl. 12.00 bliver årets kommunalvalg offcielt skudt i gang, for det er her, at det er tilladt for partierne at hænge valgplakater op. Radikale Venstre fejrer det med et åbent arrangement hjemme hos spidskandidaten i Jersie Landsby. »Det er en festdag for demokratiet. Her kommer alle kandidaterne op i lygtepælene rundt om i hele kommunen, og på den måde bliver det signaleret, at nu nærmer valget sig,« siger Bo Nygaard Larsen.

Han håber, at interesserede har lyst til at give en hånd med.

»Vi er et lille parti med et lille budget. Vi skal have hængt 250 plakater om, så vi vil være glade for en håndsrækning. Til gengæld byder vi både på caffe latte – vi er jo radikale – en bid morgenbrød og senere rødvin og snacks,« siger Bo Nygaard Larsen.

Arrangementet begynder klokken 9.00 med flydende ankomst.

»Vi har en blød start, hvor der er plads og tid til at snakke om løst, fast og naturligvis lokalpolitik. På den måde fungerer formiddagen også som et vælgermøde,« siger Bo Nygaard Larsen. Radikale Venstre stiller op til kommunalvalget i Solrød for første gang i otte år. Udover Bo Nygaard Larsen er det Kim Pagels, Havdrup, Per Laursen, Solrød Strand, og Karin Tegner, Karlstrup Strand. »Jeg har tre stærke kandidater bag mig. Vi er alle optaget af den radikale sag med fokus på skole, klutur, miljø og integration. Det er en fornøjelse at snakke politik med Kim, Per og Karin, og jeg glæder mig meget til at lave valgkamp sammen med dem,« siger Bo Nygaard Larsen. Velkommen på lørdag hos Bo Nygaard Larsen Søndre Byvej 23 Jersie Landsby 2680 Solrød Strand Tlf 4076 2151 E-mail bonygaardlarsen@me.com


TIDLIGERE NYHEDER