BO NYGAARD LARSEN ER DE RADIKALES SPIDSKANDIDAT

For første gang i otte år stiller Radikale Venstre op til kommunalvalget i Solrød Kommune. Og det sker med byrådsmedlem Bo Nygaard Larsen som spidskandidat.

»Jeg er glad for og beæret over valget. Ikke mindst er jeg glad for, at jeg har lokalforeningens fulde opbakning til mit kandidatur,« siger Bo Nygaard Larsen og fortsætter:

»Der er et stort behov for en radikal stemme i byrådet i Solrød. I en tid, hvor flere partier har travlt med tale flygtninge og humamisne ned, er det vigtigt, at der er nogle, der tør sige det modsatte.«

Hos Radikale Venstre i Greve-Solrød er formand Henrik Gliese Pedersen glad for, at partiet allerede nu kan præsentere en spidskandidat:

»I det Radikale Venstre har vi store forventninger til det kommende valg. Med Bo Nygaard Larsen på plads som spidskandidat har vi lagt et godt fundament for vores kampagne «

Bo Nygaard Larsen har repræsenteret Radikale Venstre byrådet siden begyndelsen af året. Han blev valgt ind i byrådet i 2013.

I begyndelsen af næste år vil Radikale Venstre vælge de øvrige medlemmer på partiets liste til kommunalvalget.

»Vælgerne vil ikke være i tvivl om, at vi går til valg på at få et stærkt radikalt aftryk. Vi ønsker blandt andet fortsat gode vilkår for kommunens flygtninge, en stærkere klimaindsats, flere almennyttige boliger og fokus på landsbyernes udvikling,« siger Bo Nygaard Larsen.


TIDLIGERE NYHEDER