KarenAstridKrudti.jpg

UDDANNELSE

Som radikal er jeg optaget af, at vi alle får en god uddannelse. Det begynder i folke- eller privatskolen, og det fortsætter på de videregående uddannelser eller på erhvervsuddannelserne. Med en veluddannet befolkning på alle niveauer sikrer vi os den viden, som skal finansiere den fremtidige velfærd. 

Solrodstrand1.jpg

KLIMA

Sommeren 2018 har vist, at klimaforandringerne er kommet for at blive. Vi bliver nødt til at være mere ambitiøse med klimaet og miljøet, ellers sender vi en næsten ubetalelig regning videre til de næste generationer.

Baggrund1.jpg

FLYGTNINGE

Jeg er for næstekærlighed og humanisme. Derfor vil jeg arbejde for, at Danmark igen får en anstændig flygtningepolitik. Vi kan ikke huse alle verdens flygtninge, men vi kan samarbejde med de andre lande i EU om en bedre fordeling, så opgaven bliver lagt på flere skuldre.

HermanBangWeb.jpg 2013-10-15-1:29:3

DANNELSE

Vi skal tilbage til de gamle dyder med den klassiske dannelse. Det gælder litteratur, musik og forståelsen for andre kulturer. Vi skal gøre op med Excel-ark-samfundet og have mere fokus på kunst, kultur og kreativiteten. Det er netop de skæve vinkler og modet til at gå nye veje, der fremmer de bedste ideer. 

RadikaltLogo-B.png

METTE VS LARS

Jeg tror, at det vill være lettere at få Mette Frederiksen og Socialdemokratiet tilbage til en human politik, end tilfældet er med Lars Løkke Rasmussen og Venstre. Men intet er gratis. Radikale stemmer kræver, at vi får indrømmelser.

Tanzaniadame.JPG

OS OG VERDEN

Jeg ser mig selv som en solrødder, en europæer og en verdensborger. For mig hænger vi sammen med resten af verden, og derfor skal vi styrke relationerne i EU, NATO og FN. Ellers kommer vi til at lukke os om os selv, og det gavner ingen. Jeg har et særligt fokus på Afrika, hvor jeg har gode kontakter.

BO NYGAARD LARSEN

BYRÅDSMEDLEM OG FOLKETINGSKANDIDAT